log in

Advanced search

Questions and Answers : Windows : replace file error, just started in the last few days

1 · 2 · Next
Author Message
m-man
Send message
Joined: 9 Aug 08
Posts: 27
Credit: 32,144
RAC: 0
Message 1006 - Posted: 13 Sep 2008, 18:57:49 UTC

Hello, for the past few days ive been getting a windows dialog box coming up occasionally when MM@home is running, it is asking to replace a folder,

"the folder already contains a folder named 'actr6v1.3r596_default_nosockets--scbl1.0.14.22-x86-windows"

what should i do about this

thanks

Profile Jack.Harris
Project administrator
Project developer
Project scientist
Avatar
Send message
Joined: 24 Apr 07
Posts: 507
Credit: 761,261
RAC: 0
Message 1007 - Posted: 13 Sep 2008, 19:38:06 UTC - in response to Message 1006.

Hello, for the past few days ive been getting a windows dialog box coming up occasionally when MM@home is running, it is asking to replace a folder,

"the folder already contains a folder named 'actr6v1.3r596_default_nosockets--scbl1.0.14.22-x86-windows"

what should i do about this

thanks


Does it say where it is copying?
Projects directory or Slots Directory?

--Jack
____________
MindModeling@Home is fun

m-man
Send message
Joined: 9 Aug 08
Posts: 27
Credit: 32,144
RAC: 0
Message 1010 - Posted: 13 Sep 2008, 20:08:31 UTC - in response to Message 1007.

it doesn't directly say, ive been clicking 'yes'
when it comes back i will try to figure out if it is going to 'projects' or 'slots'

m-man
Send message
Joined: 9 Aug 08
Posts: 27
Credit: 32,144
RAC: 0
Message 1017 - Posted: 15 Sep 2008, 22:53:08 UTC - in response to Message 1010.

there is no way to know which folder location it is,
i tried detaching and re attaching to the project, but with no luck.

m-man
Send message
Joined: 9 Aug 08
Posts: 27
Credit: 32,144
RAC: 0
Message 1018 - Posted: 16 Sep 2008, 0:38:49 UTC - in response to Message 1017.

it is in the SLOTS directory that is being replaced

Profile Jack.Harris
Project administrator
Project developer
Project scientist
Avatar
Send message
Joined: 24 Apr 07
Posts: 507
Credit: 761,261
RAC: 0
Message 1019 - Posted: 16 Sep 2008, 2:27:05 UTC - in response to Message 1018.
Last modified: 16 Sep 2008, 2:30:36 UTC

it is in the SLOTS directory that is being replaced


Great -- Thanks; I found the code where this could possibly happen.
I have added a code so that it won't copy from a to b if b already exists.

I am not sure why it prompts you about overwriting.though. [do you have multiple user accounts on your computer?]

Anyway, I will have a new version out by the end of the week with this fixed.
I also hope that this version will be able to incorporate a whole lot more Windows machines that have problems with the version of Lisp we are currently using...we shall see.

Thanks again,
--Jack
____________
MindModeling@Home is fun

m-man
Send message
Joined: 9 Aug 08
Posts: 27
Credit: 32,144
RAC: 0
Message 1020 - Posted: 17 Sep 2008, 3:36:19 UTC - in response to Message 1019.

ok cool, i hope the fix works, because when windows prompts you to replace a file, all BOINC work stops, which sucks for me since i have several unattended computers that are not in my home doing work.

m-man
Send message
Joined: 9 Aug 08
Posts: 27
Credit: 32,144
RAC: 0
Message 1027 - Posted: 21 Sep 2008, 18:30:50 UTC - in response to Message 1020.

i thought is was fixed, because i hadn't seen the messege in a couple days, but its back! ;(
maybe the problem is in the projects directory ?

m-man
Send message
Joined: 9 Aug 08
Posts: 27
Credit: 32,144
RAC: 0
Message 1036 - Posted: 24 Sep 2008, 23:58:07 UTC - in response to Message 1027.

is this happining to anyone else??

i've had to suspend all work on all my machines for MM, i allowed a new task but it happened again.

i would like to get back to work

arie.plugge
Send message
Joined: 10 May 08
Posts: 1
Credit: 13,704
RAC: 0
Message 1037 - Posted: 26 Sep 2008, 11:17:56 UTC

I have the same thing happened 4 or 5 times in the last few weeks.
I also have unattended comps working for me.
I use BoincView to monitor and when (on this particular system) a MM unit turns yellow, I know there's no progress ... Connect to the system and click OK and the system continues.
Very annoying.
True, it is in the SLOTS folder, and indeed the directory already exists.
This happens on Windows XP, BOINC client version 5.10.45 (I know it's not recent, but it has always worked properly). MM application (mm_ACTR) version is 3.45.

Thanks,

m-man
Send message
Joined: 9 Aug 08
Posts: 27
Credit: 32,144
RAC: 0
Message 1039 - Posted: 27 Sep 2008, 2:21:20 UTC - in response to Message 1037.

ok, im glad its not just me, that means it might get fixed, im using boinc 6.2.1.9 and its still happening.
report back if you figure anything out, or hear any news

Profile ChertseyAl
Avatar
Send message
Joined: 13 Mar 08
Posts: 30
Credit: 100,251
RAC: 0
Message 1042 - Posted: 27 Sep 2008, 18:28:20 UTC - in response to Message 1039.

ok, im glad its not just me, that means it might get fixed, im using boinc 6.2.1.9 and its still happening.
report back if you figure anything out, or hear any news


Happened to me on 5.10.45 today, and it was pure luck that I spotted it as it's a host with no monitor, keyboard or mouse! I only investigated after I noticed that the HD light was on solidly for a few minutes. Logged in via VNC to see the popup. I don't micromanage my hosts, so that one could have been sitting there for hours/days doing nothing :(

Al.

Profile ChertseyAl
Avatar
Send message
Joined: 13 Mar 08
Posts: 30
Credit: 100,251
RAC: 0
Message 1049 - Posted: 1 Oct 2008, 19:16:34 UTC - in response to Message 1042.

I don't micromanage my hosts, so that one could have been sitting there for hours/days doing nothing :(


Sadly, today, every host that I run MM on has been affected by this. The only reason that I noticed was that as soon as I VNC'd into my hosts to open up SIMAP they were all showing the dreaded dailog box.

I've no doubt that running MM as the only project doesn't show this problem (clue: it only happens when resuming after being checkpointed out), but I have minimal computing power and have to share it around many projects. I can't afford to leave hosts dead waiting for user input when they have no KVM :(

I'm afraid I'll have to drop this project for a while, or maybe just leave one host crunching only MM - Do you have enough work to keep this host running?

Al.

Michael Bandfield
Send message
Joined: 25 Jul 08
Posts: 1
Credit: 554
RAC: 0
Message 1050 - Posted: 2 Oct 2008, 4:19:16 UTC

I'm suspending MM until this is fixed. Will I be notified when a fix is available?

Mike

m-man
Send message
Joined: 9 Aug 08
Posts: 27
Credit: 32,144
RAC: 0
Message 1052 - Posted: 3 Oct 2008, 3:57:41 UTC

I as well have suspended all MM work from my machines, if a fix is made im sure we will find out either on this particular thread, and/or in a general announcement on the main site news

m-man
Send message
Joined: 9 Aug 08
Posts: 27
Credit: 32,144
RAC: 0
Message 1053 - Posted: 6 Oct 2008, 16:20:17 UTC - in response to Message 1052.

hey guys, ive turned MM back on, and its been going for like 12 hours, at least 5 tasks have gone by, and no errors

maybe they fixed it, if some others want to test it out again,
ill report back if i get that dreaded message, again, but so far so good.

m-man
Send message
Joined: 9 Aug 08
Posts: 27
Credit: 32,144
RAC: 0
Message 1054 - Posted: 7 Oct 2008, 2:09:04 UTC - in response to Message 1053.

hey guys, ive turned MM back on, and its been going for like 12 hours, at least 5 tasks have gone by, and no errors

maybe they fixed it, if some others want to test it out again,
ill report back if i get that dreaded message, again, but so far so good.




***update

well i ran it all day, with boinc set to 'run always', and no problems

however i just set it back to 'run on preferences' which for me is after 3 min idle

and our little friend popped back up,
so i dont know if that helps the code editors, but it seems to happen when boinc stops and starts

m-man
Send message
Joined: 9 Aug 08
Posts: 27
Credit: 32,144
RAC: 0
Message 1080 - Posted: 8 Nov 2008, 20:41:16 UTC - in response to Message 1054.

only happens when running the ACT-R projects

still not fixed!

alexg
Send message
Joined: 17 May 08
Posts: 2
Credit: 1,397
RAC: 0
Message 1249 - Posted: 19 Feb 2009, 18:41:57 UTC

I have the same problem on windows x64.

alexg
Send message
Joined: 17 May 08
Posts: 2
Credit: 1,397
RAC: 0
Message 1289 - Posted: 31 Mar 2009, 9:22:12 UTC - in response to Message 1249.

This time I have a screenshot of the error message:

[img=http://www.freeimagehosting.net/uploads/35a78a76bf.png]

I'm using BOINC manager 6.2.18 and the ACT-R app 3.45. I'm connecting through the GridRepublic account manager which gives an incorrect url for the project. Could it be that this is the source of the bug?

30/03/2009 22:12:33|MindModeling@Beta|You used the wrong URL for this project
30/03/2009 22:12:33|MindModeling@Beta|The correct URL is http://MindModeling.org/beta/

1 · 2 · Next

Questions and Answers : Windows : replace file error, just started in the last few days


Main page · Your account · Message boards


Copyright © 2020 MindModeling.org